Despre noi

DESPRE METALURGICA INDUSTRIAL

METALURGICA INDUSTRIAL este o companie cu capital privat, ce își propune să ofere clienților săi o gamă completă de materiale pentru construcții.

alt

În peste 25 ani de activitate, am construit parteneriate de încredere cu producători de materiale de construcții cu renume.

Cu o experiență vastă pe piața vânzărilor de materiale de construcții, compania deține 3 depozite în Oradea și 2 depozite în județul Bihor, un gater pentru prelucrarea lemnului și o rețea proprie de distribuție a materialelor.

Suntem unul dintre principalii furnizori de materiale pentru construcții și instalații din județul Bihor.

În cadrul depozitelor noastre găsiți cărămidă, BCA, sisteme de acoperiș, cherestea, oțel beton, ciment, var, gips-carton, polistiren, vată de sticlă și multe alte produse.

Varianta online a depozitului permite vizualizarea întregii oferte de produse, achiziționarea acestora sau doar informarea despre anumite caracteristici/metode de utilizare sau montare a materialelor de construcții.

box-imageUn consultant de specialitate te va ajuta să faci alegerile cele mai bune cu privire la sistemele complete de acoperiș, dar și la selectarea materialelor de construcții.